Logga
cirkel_bakgrund_1

STARTA HÄR

Till att börja med vill vi råda dig till att ladda hem manualen för verktyget. I den finns mycket förklarat för dig som ska börja räkna på måltidskostnaderna. Klicka på knappen nedan för att starta nerladdningen.

cirkel_bakgrund_2

KOM IHÅG

För att alla diagram och nyckeltal ska bli korrekt vid uträkning måste samtliga fält vara ifyllda med rätt värde. Om du saknar ett värde går det därför inte att skriva 0 (noll) eftersom uträkningen då kommer att hantera detta som korrekt värde. Om du saknar ett värde kan du naturligtvis komplettera detta i efterhand.

cirkel_bakgrund_3

LYCKA TILL

Varje sida har en hjälptext för att ge enkla svar på aktuella frågor. Men skulle du trots det fastna på något värde är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Dining Development.

Med det önskar vi dig lycka till!

Logga_cirkel

VÄLKOMMEN!

Till vänster hittar du verktyget.

Lycka till!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

DiningDevelopment tilldelas LINC-stipendium

Vi gläds i företaget över att av Stiftelsen LINC (Stiftelsen Landskrona Innovationscenter) idag 20 december 2018, tilldelat oss ett stipendium för ”Innovativt och framgångsrikt arbete inom Livsmedelsbranschen”.

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År 2019

Vi önskar Er alla, kunder och samarbetspartners en avkopplande och skön julhelg samt hoppas på att vi alla får ett riktigt spännande Gott Nytt år 2019.

Landstinget Dalarna ny uppdragsgivare från 24 januari

Vi gläds över att nu få inleda ett samarbete och uppdrag för Landstinget Dalarna via en koncernövergripande utredning av framtida kostförsörjning för Region Dalarna.